Alexander Oscar - Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy

ALEXANDER
OSCAR

Alexander Oscar x
Samsung Music Galaxy

Alexander Oscar er en af de mest spændende pop-artister, vi har i Danmark. Han har ikke kun meget at byde på rent musikalsk, men også personligt, hvilket bliver skildret gang på gang, når han tænker, skaber og folder sit liv ud igennem musikken.

Alexander Oscar har med rekordfart etableret sig på den danske musikscene og har allerede nu vundet stor international opmærksomhed. Live er Alexander et kæmpe talent, og danske Gaffa beskriver hans koncerter som optrædener med “internationalt format”.

Alexander har gennemgået en rivende udvikling, og med 4 guldplader er han allerede godt på vej mod toppen af den danske pop-scene.

Det seneste år har Alexander gennemgået en rivende udvikling, og med 4 guldplader er han allerede godt på vej mod toppen af den danske pop-scene. 

breaker

Music Galaxy Live med Alexander Oscar blev afholdt i hans hjemby Aarhus, hvor han tog publikum i hånden og ledte dem igennem hans musikalske karriere. Lige fra hans første cover på YouTube til verdenspremieren på hans seneste single.

‘Someone Else’

Alexander Oscars nyeste single ‘Someone Else’ er startskuddet på Alexanders rejse ud over skandinaviens grænser.

‘Someone Else’ er den første single, der udkommer efter, at han i januar 2019, udsendte sit debutalbum “Highs & Lows”, der var kulminationen på 3 års hårdt arbejde med sange indspillet i både Danmark, Sverige, Tyskland og England.

breaker
breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.