Ericka Jane - Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy

ERICKA
JANE

Ericka Jane x
Samsung Music Galaxy

Den filippinskfødte pop-sangerinde, Ericka Jane uploadede som 16-årig et af Drakes numre ’Marvin’s Room’ på YouTube, og fik lynhurtigt over 100.000 visninger. Herefter kom der pludselig meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.

Hun fik en flyvende start på musikkarrieren med hendes debutsingler “Favorite Lie” og “Bad Like You”. Sammenlagt har hun 25 millioner streams på tværs af platforme i bagagen, men drømmene stopper ikke her:

”Jeg drømmer om at kunne blive ved med at lave musik og leve af det. Fortsætte med at blive bedre og udvikle mig på min egen måde, og så håber jeg på at møde en masse flere inspirerende mennesker og lave flere samarbejder.”

breaker

Til Music Galaxy Live med Ericka Jane kunne man opleve Erickas store sangtalent i et unikt akustisk setup. Det satte rammerne for en magisk aften, hvor også Andreas Odbjerg gæstede scenen som support, inden Ericka selv gik på.

‘Better Off’

”Better off” er en personlig og følsom sang. Ericka sætter selv følgende ord på sangen:

“I mærker mig bestemt fra en mere sårbar side, og så er jeg helt vild med kontrasten mellem den triste og ømme historie i teksten blandet med en produktion, der gør den let at danse til.”

breaker
breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.