ICEKIID Konkurrencebetingelser - Samsung Music Galaxy

Konkurrencebetingelser

 

Samsung Music Galaxy Intim Session med ICEKIID 

Kampagnen løber fra fredag d. 12. august 2022 og frem til og med fredag d. 16. september kl. 10.00.

I konkurrencen kan du vinde 2 billetter til Intim Session med Samsung Music Galaxy og ICEKIID på en af de følgende dage og locations:

Mandag d. 19. september 2022 i København, Hotel Cecil
Tirsdag d. 20. september i Odense, Magasinet
Torsdag d. 22. september i Aalborg, Musikkens Hus

Hvad vinder du?

Du vinder 2 stk. billetter til en af koncerterne til en værdi af 600 kr.
Præmien er skattefri og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvis du vinder

Vinderne bliver senest trukket d. 16. september, men vil få løbende besked i løbet af kampagneperioden. Vinderne findes ved lodtrækning.
Der udtrækkes i alt 175 vindere til hver af de 3 koncerter. Hvis du bliver trukket som vinder sendes billetterne direkte til den e-mailadresse, som du har oplyst i tilmeldingen.
Vinderen modtager billetterne fra musik.dk senest fredag d. 16. september på mail.
Billetterne må ikke videresælges.

Andre betingelser

De oplysninger, du oplyser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bruges udelukkende til at kunne kontakte dig, hvis du er en eventuel vinder. Oplysningerne videregives ikke til en 3. part. Alle indsamlede oplysninger slettes efter koncerten og bruges ikke i andre markedsførings-sammenhænge, medmindre du har valgt at modtage Music Galaxy nyhedsbrevet fremover.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencerne.

Samsung Danmark forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev samt på www.musicgalaxy.dk og på Samsungs Facebookside. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse.

Ansatte i Samsung samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Samsung Danmark forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev samt på www.musicgalaxy.dk og på Samsungs Facebookside. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager billetterne fra music.dk senest 9. marts på mail.

Ved deltagelse i koncerterne er du indforstået med, at du kan komme med på billeder eller filmoptagelser fra aftenen, som kan indgå i markedsføringsmateriale på Samsung Danmarks samt artisterne, der optræder om aftenens, kanaler.

Ved deltagelse i konkurrencen kan du blive kontaktet med en spørgeskemaundersøgelse om Samsung Music Galaxy, det står dig selvfølgelig frit for om du ønsker at deltage i undersøgelsen.

Ansatte i Samsung samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Samsung Danmark, World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

Samsung Danmark påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Samsung Danmark forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.