ICEKIID - Samsung Music Galaxy
image
image
breaker

ICEKIID x Samsung Music Galaxy

Inden for blot et par år er ICEKIID blevet en af ​​de største, mest indflydelsesrige og anerkendte hiphop-kunstnere til at komme ud af Danmark med mere end 100 millioner streams i bagagen. Hans tropiske, hoppende, energiske, varmblodede beats har været hans varemærke, lige siden han bragede fra undergrunden og ind i mainstreamen, hvor han dominerede sommeren 2020 med multi-platin-hitsinglen, ‘ErruDumEllaHvad’.

ICEKIID aka Jermyn Creppy voksede op i Københavns forstæder. Han var ikke den bedste i skolen, men bag mikrofonen i ghettoen viste han sig at være en mønster-elev med et ærefrygtindgydende ordforråd og tungevridende rim. Hans ghanesiske rødder smeltede sammen med den musik, han ville lave, og ICEKIID opdagede hurtigt, at han havde evnen til at få en fest til at eskalere med sine sveddryppende afrobeats og gode vibes! Han er virkelig en sensationel og magisk performer.

Netop hans koncerter gør folk helt vilde og derfor er vi endnu mere stolte af at få ICEKIID med som en del af Samsung Music Galaxy, hvor vi har haft mulighed for at præsentere ham på en helt ny måde, som ingen har set før.

Oplev ICEKIID på en helt ny måde

Sammen med Samsung Music Galaxy holdt ICEKIID tre Intim Sessions i et format, han aldrig har lavet før. Et format, som var en helt unik oplevelse i et setup, man aldrig har set ham i før. Han havde alle sine største hits med, og for første gang tilføjet et fuldt band, hvilket gav hans numre en ny facet. DU kan se hans nummer ‘Hold fokus’ fra en af koncerterne nedenfor.

Hed opvarmning

Som support havde ICEKIID inviteret den vildt talentfulde FVN, som med sin DJ i den grad fik varmet publikum op.

Aftenens vært

Vært på Music Galaxys ICEKIID Intim Sessions var musikjournalist Sara Sadiq Frost.

breaker

‘Hold fokus’

“Lige meget hvad din drøm er, om det er at blive kendt musiker, professionel sportsudøver eller direktør for en større virksomhed, så handler det om at holde fokus på de mål du har sat dig og være målrettet.”

– ICEKIID

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.