Vind billetter til Music Galaxy koncert med Scarlet Pleasure
image
breaker

Music Galaxy inviterer til en eksklusiv koncertoplevelse med Scarlet Pleasure, hvor vi har sammensat et unikt show for aftenen, bestående af Jada, Barselona, Lillebittebock, OK OK – og selvfølgelig Scarlet Pleasure selv. Vind to billetter til koncerten ved at svare på spørgsmålet nedenfor.

 

Hvilket nummer i rækken er Samsungs nyeste Galaxy S?

910

Hvor i landet er du fra?

Jada

Jada er soulet og kantet popmusik med elementer af det elektroniske og karakteriseret ved en stærk vokal. Hun har netop vundet P3 Talentprisen og er et af de mest hypede navne i dansk musik.

Barselona

Barselona er et ungt og fremadstormende DIY-popband, der på rekordtid er blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene. Deres seneste single ’Bankende Hjerter var P3’s Ugens Uundgåelige.

Lillebittebock

Udnævnt af Soundvenue som én af de mest lovende danske artister, bliver hiphop i Lillebittebocks hænder følsom, rap til sang og angst til kunst.

OK OK

OK OK er et energisk og grænsesøgende projekt designet til scenen, centreret om det kreative multi-tool Oliver Kincaid, medstifter og producer bag den danske popgruppe Julias Moon. Oplev, på denne aften, OK OK’s første koncert nogensinde.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Music Galaxy nyhedsbrevet.