Lord Siva - Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy

LORD SIVA

Lord Siva x Samsung Music Galaxy

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene, og nu er vi klar til at præsentere ham som den næste stjerne i Samsung Music Galaxy. Med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og sin inderlige vokal, skiller han sig ud fra mængden og placerer sig i en kategori for sig selv, og vi glæder os til at kunne invitere jer med ind i hans univers.

Samsung Music Galaxy Live Session blev igen afholdt foran et live publikum, og vi kunne ikke forestille os nogen bedre end Lord Siva til at byde publikum velkommen tilbage. Det blev en helt unik aften, hvor publikum blev forkælet med helt ny musik fra Lord Siva og oplevede ham i et unikt live setup, som bragte ham og hans band helt tæt på publikum.

‘Sig det’

”Sig Det” er en kærlighedssang fra Lorden produceret af Hennedub. Singlen følger op på uptempo balladen ”Stjernerne” ligeledes produceret af Hennedub. ”Stjernerne” fastholdt en placering på den danske Spotify top 50 i mere end 8 måneder og peakede som #2 på den danske airplay chart.

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.