Lukas Graham Konkurrencebetingelser - Samsung Music Galaxy

Konkurrencebetingelser

Samsung Music Galaxy Live session med Lukas Graham 

Kampagnen løber fra fredag den 25. februar 2022 og frem til og med torsdag d. 5. maj 2022.

I konkurrencen for Samsung Music Galaxy Live Session med Lukas Graham kan du vinde 2 billetter til koncert på en af de følgende dage og locations: 

  • Lørdag d. 7. maj i Aalborg, Royal Stage
  • Søndag d. 8. maj i Aarhus, Centralværkstedet
  • Tirsdag d. 10. maj i København, Den Grå Hal
  • Onsdag d. 11. maj i Odense, Dok5000
  • Torsdag d. 12. maj i Sønderborg, Sergenten

 

Hvad vinder du?

Du vinder 2 stk. billetter til arrangementet til en værdi af 600 kr.
Præmien er skattefri og kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Hvis du vinder

Vinderne bliver senest trukket d. 5. maj, men vil få løbende besked i løbet af kampagneperioden. Vinderne findes ved lodtrækning. Der udtrækkes i alt 200 vindere til hver af de 5 koncerter. Hvis du bliver trukket som vinder sendes billetterne direkte til den e-mailadresse, som du har oplyst i tilmeldingen.

Vinderen modtager billetterne fra musik.dk senest fredag d. 6 maj på mail.

Billetterne må ikke videresælges.

 

Andre betingelser

De oplysninger, du oplyser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bruges udelukkende til at kunne kontakte dig, hvis du er en eventuel vinder. Oplysningerne videregives ikke til en 3. part. Alle indsamlede oplysninger slettes efter koncerten og bruges ikke i andre markedsførings-sammenhænge, medmindre du har valgt at modtage Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet fremover.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencerne.

Samsung Danmark forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev samt på www.musicgalaxy.dk og på Samsungs Facebookside. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. 

Ved deltagelse i en Samsung Music Galaxy koncert er du indforstået med, at du kan komme med på billeder eller filmoptagelser fra aftenen, som kan indgå i markedsføringsmateriale på Samsung Danmarks samt artisterne, der optræder om aftenens, kanaler.

Denne koncert kan aflyses eller begrænses i tilfælde af offentlige myndigheders påbud om indskrænkelser i forsamlingsfriheden relateret til COVID-19.

Ved deltagelse i konkurrencen kan du blive kontaktet med en spørgeskemaundersøgelse om Samsung Music Galaxy, det står dig selvfølgelig frit for om du ønsker at deltage i undersøgelsen.

Ansatte i Samsung samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Samsung Danmark, World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

Samsung Danmark påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Samsung Danmark forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.