Lukas Graham - Samsung Music Galaxy
image
image
breaker

Lukas Graham x Samsung Music Galaxy

Få musikere i Danmark, har opnået samme internationale anerkendelse som Lukas Graham. Drengen fra Christiania, der startede i Københavns drengekor og siden blev en artist i verdensklasse. Lukas Graham fik sit internationale gennembrud i 2016 med sangen ‘7 Years’, der fik 3 GRAMMY®-nomineringer, lå i toppen af hitlister verden over og i dag er blevet streamet mere end 3 milliarder gange. Lukas Graham arbejder lige nu på sit fjerde album, og vi er glade for at byde ham velkommen som artist i Samsung Music Galaxy netop nu.

Fem fantastiske og unikke koncerter er nu gennemført i hhv. Aalborg, Aarhus, København, Odense og Sønderborg – tak til alle jer, der deltog i konkurrencen og alle vinderne som delte oplevelsen med os!

Det er sjældent, at Lukas Graham spiller for så få mennesker ad gangen, og ikke nok med det, så blev publikummet i de fem byer også de første  i verden, der fik lov at høre hans kommende album “Pink”, hvilket gjorde oplevelsen helt endnu mere special.

breaker

Nyt album på vej

 

Det kommende album fra Lukas Graham, ‘Lukas Graham – Pink’, er første album i fire år, og om albummet siger Lukas selv: 

Sidste gang jeg udgav et album, var det ‘The Purple Album’. Det var lidt dystert. Det handlede bl.a. om noget af min frygt som far og om en af mine barndomsvenners selvmord. Det var meget selvreflekterende på de dystre sider af mig selv. ‘Lukas Graham – Pink’ er et mere opløftende album. Der figurerer stadig nogle dybe refleksioner, men der er en masse opløftende vibes på vej. Der er også nogle vibes, der trækker referencer helt tilbage til de tidligere Lukas Graham dage – de lidt mere rå og uptempo vibes. Jeg glæder mig helt vildt til at udgive det.”

– Lukas Graham

Verdenspremiere på Lukas Graham ‘Pink’

 

Sammen med Samsung Music Galaxy afholder Lukas Graham fem eksklusive koncerter rundt i Danmark, hvor du kan komme helt tæt på Lukas og være blandt de første i verden, der hører det nye album i et helt unikt koncert-setup.

breaker

‘All of It All’

Jeg elsker alt ved min kone. Alt! ‘The good, the bad and the ugly’, som man siger. Og jeg ved, at op- og nedturene går hånd i hånd her i livet. Men det gør hun og jeg heldigvis også – og der er ingen anden, jeg hellere ville dele det hele med. Det er den filosofi, ’All of It All’ handler om.

– Lukas Graham

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.