Lyttesession Konkurrencebetingelser - Samsung Music Galaxy

Konkurrencebetingelser
Samsung Music Galaxy Lyttesession med Scarlet Pleasure

 

Kampagnen løber fra den 19. februar 2019 og frem til og med 1. Marts 2019.

I konkurrencen for Samsung Music Galaxy Lyttesession med Scarlet Pleasure kan du vinde 2 billetter til Lyttesession i Planetariet d. 7. Marts. Arrangementet løber fra kl. 19:00 til 21:00 på dagen.

Hvad vinder du?

Du vinder 2 stk. billetter til arrangementet til en værdi af 600 kr.
Præmien er skattefri og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvis du vinder

Vinderne bliver trukket d. 1. marts 2019. Vinderne findes ved lodtrækning. Der udloddes i alt 176 billetter. Hvis du bliver trukket som vinder sendes billetterne direkte til den emailadresse som du har oplyst i tilmeldingen.

Andre betingelser

De oplysninger du oplyser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen bruges ikke til andet end til at kunne kontakte en eventuel vinder. Oplysningerne videregives ikke til en 3. part. Alle indsamlede oplysninger slettes efter d. 1. marts og bruges ikke i andre markedsføringssammenhænge, medmindre du har valgt at modtage Music Galaxy nyhedsbrevet fremover.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencerne.

Samsung Denmark forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn udsendelse af nyhedsbrev samt på www.musicgalaxy.dk og på Samsungs Facebookside. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager præmien d. 1 marts på mail.

Ansatte i Samsung samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Samsung Denmark, World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

Samsung Denmark påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Samsung Denmark forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.