Malte Ebert - Music Galaxy

Music Galaxy

MALTE
EBERT

Malte Ebert
Music Galaxy

Vi er stolte af at præsentere Malte Ebert, den nyeste artist i Music Galaxy universet. I de næste par måneder glæder vi os til at sætte fokus på Malte, hans humor og ikke mindst hans musik. Du kan godt glæde dig til at følge med i, hvad vi har i støbeskeen og endnu mere glæde dig til at kunne opleve Malte til en unik julekoncert sidst i december.

Malte Ebert er en af Danmarks mest talentfulde sangskrivere og med hans kun 25 år, er han et af de talenter, der virkelig er værd at følge på den danske musikscene. Malte er også manden bag Gulddreng, hans tidligere alter ego, der tog hele Danmark med storm. Efter en massiv succes lagde Malte i februar 2018 Gulddreng i graven til fordel for hans egen musik.

Malte har siden udsendt 4 singler, der hver især understreger hans evner og alsidighed som musiker. Nu er han klar til at forkæle os alle sammen med hans nyeste julenummer ’Christmas Without You’.

breaker
breaker

Christmas Without You

Fredag den 8. november udgav Malte Ebert sit bidrag til at gøre julen til noget helt specielt. Julenummeret ’Christmas Without You’ er, som titlen indikerer, et track, der fortæller historien om at mangle den helt særlige person i ens liv på en af årets vigtigste dage. Lyt til nummeret her eller oplev det i en helt unik version til vores Music Galaxy Live Session i slutningen af december.

breaker
breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Music Galaxy nyhedsbrevet.