Maximillian - Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy

MAXIMILLIAN

Maximillian x
Samsung Music Galaxy

 

Udsolgte koncerter i København, 5 stjernet optræden på smukfest, P3 guld debut i 2017 – og nå ja, Justin Bieber er fan! Maximillians ærlige, stærke popsange har fået, ikke bare Danmarks, men store dele af verdens opmærksomhed, og vi er stolte af at Maximillian er den nye artist i Music Galaxy.

Det går stærkt i den blot 20-årige unge mands liv. Den produktive musiker og sanger har udgivet hele to EP’er i løbet af det seneste år, han har en landsdækkende dansk turné på programmet dette efterår og samtidig har Maximillians single, ’Beautiful Scars’, vippet verdens største popnavne af pinden på toppen af hitlisterne på Fillipinerne.

I løbet af de næste måneder har du mulighed for at opleve Maximillian i en unik livestream, hvor du vil opleve den unge komet i en live performance, der både sætter fokus på hans store evner som artist og hans dybe og selvreflekterende tekstunivers, og som om det ikke var nok kan du også glæde dig til en helt ny version af hans nye single “I Know Better”

‘I Know Better’

Maximillian følger op på sin seneste store succes med den selvreflekterende single, ’I Know Better’. Sangen trækker på referencer til barndommen. ”Jeg plejede, at lukke mig inde i mig selv. Men jeg har lært, at det er godt at græde engang imellem. Bare få det hele ud – alle følelserne – og så få snakket med nogen, om det der er svært.” fortæller Maximillian.

breaker

Verden lytter med og spidser ører

Maximillian singledebuterede tilbage i 2017 og fik øjeblikkeligt udlandet, internationale labels og toneangivende tastemakers til at spidse ører. Singlen ’Beautiful Scars’ fra 2019, som nu har rundet 50 millioner streams på Spotify og gik tidligere på året ind som #1 på hitlisten på Filippinerne – et af Asiens største og vigtigste musikmarkeder.

Alverdens internationale stjerner måtte vige pladsen for danskeren. Selv popikonet, Justin Bieber, der også fik øjnene op for Maximillians musik, og tilføjede ’Beautiful Scars’ til sin personlige ”At Home”-playliste. ’Beautiful Scars’ har netop opnået imponerende Triple-Platin!

 

Shot #withGalaxy Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Fotograf:
Samy Khabthani 

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.