Konkurrencebetingelser Koncert Scarlet Pleasure - Samsung Music Galaxy

Konkurrencebetingelser
Music Galaxy Live: Scarlet Pleasure.

 

Kampagnen løber fra den 28. marts 2019 og frem til og med 19. april 2019.

For at deltage i konkurrencen, skal du svare på et spørgsmål på kampagnesiden på musicgalaxy.dk. Når du har indsendt dit svar, er du med i konkurrencen om at vinde 2 billetter til Music Galaxy Live koncerten lørdag d. 27. april, kl. 18.00-22.30 i TAP1.

 

Hvad vinder du?

Du vinder 2 stk. billetter til arrangementet til en værdiansættelse af 750 kr. Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter og må ikke videresælges. Vindere af konkurrencen sørger selv for beskatning af præmien.

 

Hvis du vinder

Vinderne bliver trukket hver uge i konkurrenceperioden. Vinderne findes ved lodtrækning. Der udloddes i alt 1.200 billetter via musicgalaxy.dk og Samsungs partner Telia. Hvis du bliver trukket som vinder sendes billetterne direkte til den e-mailadresse som du har oplyst i tilmeldingen. Herefter har du 48 timer til at claime dine billetter. Hvis du ikke claimer billetterne indenfor 48 timer efter modtagelse af mailen frafalder præmien, der frigives og går videre til en ny vinder. Det er desværre ikke muligt at claime billetter efter de 48 timer.

 

Dokumentation af event

Vi gør opmærksom på, at der filmes under eventet. Optagelserne vil blive brugt som led i Samsungs markedsføring, herunder men ikke begrænset til, kampagner på Samsungs kanaler og sociale medier, samt deres partneres og artisternes kanaler og sociale medier. Ved fremmøde til koncerten accepteres dette.

 

Andre betingelser

De informationer du oplyser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen bruges ikke til andet end til at kunne kontakte en eventuel vinder. Informationerne videregives ikke til en 3. part.

Alle indsamlede informationer slettes efter d. 30. april og bruges ikke i andre markedsføringssammenhænge, medmindre du har valgt at modtage Music Galaxy nyhedsbrevet fremover.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencerne.

Samsung Danmark forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i udsendelse af nyhedsbrev samt på www.musicgalaxy.dk og på Samsungs Facebookside. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse.

Ansatte i Samsung samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Samsung Danmark, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

Samsung Danmark påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifbm. konkurrencen. Samsung Danmark forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.