Off Bloom - Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy

OFF
BLOOM

Off Bloom x
Samsung Music Galaxy

 

Med Off Bloom som den næste artist i Music Galaxy fokuserer vi på bandets enorme kreativitet og evne til at gå nye veje indenfor popmusikken. Vi sætter fokus på trangen til at bryde grænser, være innovativ og skabe kontraster med deres lyd og hvordan de fører det ud igennem musikken.

Hvad er det, der gør at Off Bloom lyder som de lyder?, hvordan er det lykkedes et lille dansk band, at skabe popmusik med identitet og nerve som ikke bare spilles i Danmark, men i hele verden. Hvordan tænker de og skriver de musik?

Hvad sætter gang i processen? hvad skal der til? hvilken stemning, situation eller inspiration går der forud for, at et nyt nummer bliver til? Mette og Mads sigter altid efter at give musikken en dualitet, så en alvorlig tekst altid har et opløftende modstykke eller en glad tekst ikke eksisterer uden et element af melankoli.

Off Blooms trang til altid at udfordrer dem selv og ikke mindst branchen, med deres innovative og kreative tilgang til musikken, gør at de er godt på vej mod, at indtage hele verden med deres unikke lyd. En lyd som ved første lyt måske blot lyder af bundsolid popmusik, men som når man lytter efter, rummer mange flere lag, dualiteter og kreative finurligheder, en lyd der har en identitet og en nerve, som vil kunne tage dem og deres musik til steder kun de færreste musikere får lov at opleve.

 

Do What You Can’t

 

breaker

What we do

’What We Do er et nummer der lydmæssigt og lyrisk siger meget om hvem vi er og hvad vores liv er lige nu. Den handler om at føle at alle ens venner bliver voksne og ordentlige og gravide og slår sig ned, mens man selv fucker rundt og stadig ikke aner hvad man laver og bare har lyst til at feste og fyre den af med sine venner’

Mette Mortensen | Off Bloom.

breaker

I 2016 stifter Danmark for første gang rigtig bekendtskab med Off Bloom, da P3 Guld inviterer bandet til at spille aftenens surprise optræden. Her står de med deres første singleudspil, Love To Hate It. En optræden der vakte opsigt og interesse i hele det danske musiklandskab grundet deres umiddelbarhed og ikke mindst til tider uimponerede tilgang til musikbranchen. Noget der også gør sig gældende den dag i dag, når det kommer til duoens mod og lyst til leg i musikkens univers.

Off Bloom består af den 30-årige Mette Mortensen, der er gruppens sangskriver og vokalist og den jævnaldrende producer Mads Christiansen, som leverer alt musikken til bandet.

Off Bloom har de seneste mange år været en fast del af det musikalske kollektiv, der også huser navner som blandt andre Liss, Vera, Mø og Soleima og ser man på samarbejder udenfor Danmark, finder man navne som Two Inch Punch, Hudson Mohawk og senest Max Martin, der har co-produceret en af bandets kommende singler.  Derudover har Off Bloom tourneret med Dua Lipa og Alma, vundet en Boarder Breaker Award, som tidligere er uddelt til navne som Adele og Lukas Graham og fået rosende ord med på vejen af anerkendte medier såsom Fader, DIY og NME.

 

Shot #withGalaxy Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Fotograf:
Samy Khabthani 

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.