Oh Land - Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy

OH LAND

Oh Land x
Samsung Music Galaxy

Nanna har en evne til at nå ind i publikums hjerter, uanset om det er for at få dem til at grine eller græde, danse eller sukke, minde om de øjeblikke, der er gået, eller drømme om dem, der ligger forude.

Hendes musik spænder fra quirky, dansevenligt elektro-pop til storslåede produktioner med dybe og intime refleksioner omkring kærlighed og det at miste.

Hun er en eksplosion af kreativitet, der udover at have udgivet 5 albums og turneret verden rundt med sin musik, også har komponeret musik til balletter, kunstinstallationer, tv-shows og film og optrådt med store orkestre og lo-fi børnelegetøj.

Do What You Can’t

Oh Land Livestream

Med Oh Land I Music Galaxy dykkede vi ned i hendes sprudlende kreativitet og inviterede publikum med til en livestream koncert, hvor end ikke Oh Land og hendes band helt præcist ved, hvordan aftenen kommer til at udfolde sig. Denne livestream bar nemlig mere præg af en tur i det sagnomspundne øvelokale, hvor publikum normalt ikke har adgang, end en klassisk koncert. Scenen var, ligesom et øvelokale, fyldt med forskellige instrumenter, som musikerne kunne vælge mellem, alt efter hvordan de følte den pågældende sang skulle lyde i momentet.

Kort sagt var det en aften, hvor den musikalske kreativitet fik frit spil og hvor Oh Land fik mulighed for, at vise den iderigdom og kreative energi, der ofte forløses i øvelokalet fremfor i de indstuderede sceneshows. Udover denne unikke optræden var livestreamen også verdenspræmiere for Oh Lands single “Listen a little less”

Oh Land

Listen A Little Less

 

Shot #withGalaxy Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Fotograf:
Samy Khabthani 

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.