Presse - Samsung Samsung Music Galaxy

Presse

Samsung Samsung Music Galaxy

Samsung Samsung Music Galaxy er et musikunivers, hvor Samsung Danmark forkæler musikelskere og fans med spritny dansk musik, unikt indhold og eksklusive musikevents fra talentfulde og kreative artister med store drømme.

Et musikunivers

Fokus er på musikken og den kreative skabende proces. Her er kunstnernes talent det ubetingede fokus, privatliv og andet der ikke handler om musikken erskubbet i baggrunden. Samsung Music Galaxy giver adgang til eksklusive musikevents og unikt indhold, hvor artisterne sætter ord og billeder på deres drømme, talent og kreative processer, hvori de hele tiden udfordrer sig selv og deres lyd. På den måde giver Samsung Music Galaxy fans mulighed for at udforske den danske musikscene og det, der ligger bag på en helt ny og anderledes måde.

Do What You Can’t

En af de grundlæggende værdier hos Samsung er hele tiden at stræbe mod at gøre det umulige, muligt. Artisternes legende og samtidig ambitiøse tilgang til kreativitet og stræben efter at skubbe grænser, passer godt til vores værdisæt, vision og bestræbelse på hele tiden at være nyskabende. Med Samsung Music Galaxy kan du udforske og opdage hvordan kunstnere hele tiden er med til at skubbe grænserne for, hvad vi troede var muligt.

Do What You Can’t.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende Samsung Music Galaxy kan du henvende dig på knappen nedenfor.
Pressekontakt

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.