Privatlivspolitik - Samsung Music Galaxy

Privatlivspolitik

Vores webstedsadresse er: https://www.musicgalaxy.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Vi indsamler personlig information i vores kontaktformularer i forbindelse med deltagelse i konkurrencer eller tilmelding af nyhedsbrevet. Deltager du i en konkurrence vil det fremgå af konkurrencens betingelser, hvornår vi sletter dine data igen.

Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har interageret med dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.