Rewind - Konkurrencebetingelser - Samsung Music Galaxy

Konkurrencebetingelser
Samsung Music Galaxy – Rewind

Kampagnen løber fra 10. november 2021 og frem til og med 3. marts 2022.

I konkurrencen for Samsung Music Galaxy – Rewind kan du vinde 2 billetter til koncerten i TAP1, Raffinaderivej 10, 2300 København S, hvor dørene åbner kl 19:00 torsdag d. 10. marts 2021.

Hvad vinder du?
Du vinder 2 stk. billetter til arrangementet til en værdi af 600 kr.

Præmien er skattefri og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvis du vinder
Vinderne bliver senest trukket d. 3. marts 2022 . Vinderne findes ved lodtrækning. Der udtrækkes i alt 750 vindere. Hvis du bliver trukket som vinder sendes billetterne direkte til den e-mailadresse, som du har oplyst i tilmeldingen.

Andre betingelser
De oplysninger, du oplyser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bruges udelukkende til at kunne kontakte dig, hvis du er en eventuel vinder. Oplysningerne videregives ikke til en 3. part. Alle indsamlede oplysninger slettes efter koncerten og bruges ikke i andre markedsførings-sammenhænge, medmindre du har valgt at modtage Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet fremover.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencerne.

Samsung Danmark forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev samt på www.musicgalaxy.dk og på Samsungs Facebookside. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager billetterne fra music.dk senest 9. marts på mail.

Billetterne må ikke videresælges.

Ved deltagelse i koncerten den 10. marts 2022 i TAP1 er du indforstået med, at du kan komme med på billeder eller filmoptagelser fra aftenen, som kan indgå i markedsføringsmateriale på Samsung Danmarks samt artisterne, der optræder om aftenens, kanaler.

Koncerten vil følge myndighedernes krav til restriktioner relateret til COVID-19.

Denne koncert kan aflyses eller begrænses i tilfælde af offentlige myndigheders påbud om indskrænkelser i forsamlingsfriheden relateret til COVID-19.

Ved deltagelse i konkurrencen kan du blive kontaktet med en spørgeskemaundersøgelse om Samsung Music Galaxy, det står dig selvfølgelig frit for om du ønsker at deltage i undersøgelsen.

Ansatte i Samsung samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Samsung Danmark, World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

Samsung Danmark påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Samsung Danmark forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.