Samsung Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy

SCARLET
PLEASURE

Scarlet Pleasure x
Samsung Music Galaxy

Scarlet Pleasure har allerede opnået +200 millioner streams på tværs af platforme. De har haft adskillige airplay-hits, modtaget prestigefyldte priser og været på udsolgte tournéer.

Den globale fanbase fortsætter med at vokse i Norden, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien, over dammen til USA og ned til Australien

Med hits som ’Deja Vu’, ’Limbo’, ’Heat’, ’Windy’ og senest ’Good Together’, ’What A Life’ og ‘24/7’, er den unge trio, bestående af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne.

De udfordre konstant grænserne med deres drømme, talent og ideér.

breaker

Music Galaxy Live med Scarlet Pleasure, var en aften med et helt unikt line up, bestående af Jada, Barselona, Lillebittebock, OK OK – og selvfølgelig Scarlet Pleasure selv.

Music Galaxy inviterede til en eksklusiv lyttesession med Scarlet Pleasure under Planetariets stjernehimmel.

Her gav Scarlet Pleasure et et unikt indblik i hvordan de laver musik og arbejder kreativt. Gæsterne fik helt eksklusivt dekonstrueret singlen ‘What A Life’ og muligheden for at høre spæde versioner af kommende uudgivet materiale.

What a Life

What A Life’ hylder, ifølge Scarlet Pleasure, ”det vidunderligt smukke ved ikke nødvendigvis at vide, hvor man skal hen, men bare være i momentet.” Samtidig rummer singlen et mørke, musikalsk og lyrisk, mens det vi mærker den opløftende stemning i det tilbagevendende omkvæd.

breaker
breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.