Tessa Meet & Greet Konkurrencebetingelser - Samsung Music Galaxy

Konkurrencebetingelser

Meet & Greet med Tessa ifbm. hendes Samsung Music Galaxy Live Sessions 

  1. For at være berettiget til at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark. Hver deltager kan kun vinde én (1) præmie bestående af ét Meet & Greet og to (2) billetter. Hvis man allerede har vundet billetter, vinder man kun Meet & Greet. Konkurrencen arrangeres af Samsung Electronics Nordic AB (“Samsung”). Samsungs medarbejdere (og nærmeste familie og husstandsmedlemmer) er ikke berettiget til at deltage i konkurrencen. Konkurrencen er arrangeret af Samsung, hvilket betyder, at Samsung administrerer konkurrencen.
  2. For at deltage i konkurrencen skal du udfylde det korrekte svar på spørgsmålet på konkurrencesiden https://www.musicgalaxy.dk/tessa-meet-greet/. Tilmeldingen skal indeholde følgende oplysninger: fulde navn, e-mailadresse, by du ønsker at tage til koncerten i og svar på alle spørgsmål.
  3. Konkurrencen starter den 25. november 2022 kl. 12:00 og slutter den 2. december 2022 kl. 12:00. 15 vindere pr koncert i Danmark vil blive udvalgt ved en tilfældig lodtrækning mellem alle de bidrag, der er udfyldt med det korrekte svar på spørgsmålet på konkurrencesiden. Resultaterne er endelige og bindende.
  4. Præmien består af ét (1) Meet & Greet og to (2) billetter. Hvis man allerede har vundet billetter, vinder man kun Meet & Greet. Billetterne har en særskilt værdi på 300 kr. pr. billet. Der er en aldersgrænse på 18 år. Præmierne kan ikke overdrages og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Enhver og alle skatter, der pålægges præmier, er alene vindernes ansvar.
  5. Vinderne vil blive underrettet og kontaktet af Musik.DK via e-mail senest den 3. december 2022 kl. 12:00. For at gøre krav på præmien skal du senest 48 timer efter modtagelse af mail fra [email protected] bekræfte via linket i mailen, at du ønsker at deltage.
  6. For at deltage i konkurrencen skal du give Samsung visse personoplysninger. Dette er beskrevet i en privatlivspolitik , der er tilgængelig på https://www.samsung.com/dk/info/privacy/contests. Sådanne personoplysninger vil blive indsamlet, behandlet og opbevaret af Samsung med det formål at gennemføre og administrere konkurrencen (herunder kontakte og offentliggøre vinderne). Samsung Electronics Nordic AB, reg. nr. 556445-4345, postboks 1235, 164 40, Kista, Sverige, er dataansvarlig for personoplysningerne. Samsung anvender gældende databeskyttelseslove ved behandling af personoplysninger. I overensstemmelse med gældende lovgivning har du ret til at anmode om detaljer om de oplysninger, vi indsamler om dig, og til at anmode os om at rette unøjagtigheder i disse oplysninger, til at gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning af behandlingen og til at anmode om adgang til eller sletning eller portabilitet af dine oplysninger. For at fremsætte en anmodning eller en forespørgsel vedrørende dine rettigheder, eller hvis du har spørgsmål i forbindelse med, hvordan Samsung behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte Samsung via vores dedikerede GDPR-portal på https://www.samsung.com/request-desk eller på [email protected]. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser og anerkender behandlingen og opbevaringen af dine personoplysninger som beskrevet i fortrolighedserklæringen.
  7. Samsung forbeholder sig ret til efter eget skøn at diskvalificere tilmeldinger, som samsung anser for ikke at overholde disse vilkår og betingelser.
  8. For konkurrencen gælder dansk lovgivning for danske deltagere. Tvister, der opstår som følge af anvendelsen af disse konkurrencevilkår, vil blive behandlet af en almindelig domstol. Deltagerne kan også henvende sig til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet for at få sagen prøvet i det tilfælde, at nævnet er kompetent til at prøve sagen. Centret for Klageløsnings adresse er Toldboden 2, 8800 Viborg, Danmark og hjemmesidens adresse er https://naevneneshus.dk.
  9. Ved deltagelse i konkurrencen siger du også ja til at vi må kontakte dig efterfølgende med spørgeskema om kampagne og koncert. Det er dig frit for, om du har lyst til at svare eller ej.
breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.