Tessa - Samsung Music Galaxy
breaker

Tessa x Samsung Music Galaxy

Tessa er den største kvindelige artist på den danske scene lige nu. Hun er kendt for sin selvsikkerhed – hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. Tessa har allerede opnået mere end +100 millioner streams kun på Spotify og har netop afsluttet en sublim sommer, hvor hun blandt andet gæstede Grøn Koncert-karavanen for første gang og lukkede Roskilde Festival, da hun brændte Arena-scenen ned lørdag nat.

Netop den energi hun tager med sig ind på scenen, hvor hun leverer linjer med teknisk overskud, no bullshit og en stærk forbindelse til sit dedikerede publikum gør, at vi er ekstra glade for at vi kunne præsentere Tessa i en række helt unikke Samsung Music Galaxy koncerter.

Live Sessions

Sammen med Samsung Music Galaxy afholdte Tessa tre koncerter. Der var fuld knald på, og det blev nogle aftener, vi sent glemmer!

Koncerterne blev afholdt på Posten i Odense den 5. december, på Train i Århus den 6. december og på Portalen i Greve den 7. december.

Opvarmning: M2

Ud af et lille, slidt studie på Ørestad Gymnasium er udsprunget en ny skarp rapgruppe, M2. En gruppe, der vil mere end bare at hitte i radioen – deres mission er at starte en revolution inden for dansk rap. Nu er M2 klar til at vise verden, hvordan den næste generation lyder. Derfor inviterede Tessa den talentfulde gruppe med som opvarmning på de tre Samsung Music Galaxy koncerter. Du kan høre deres single ‘La’ Det Passer’ på Spotify her og Youtube her.

breaker

“TCM står for Top Chick Mentalitet. Det handler om ikke at lade sig begrænse, undertrykke og aldrig ligge under for andres holdninger og fordomme. Når du kommer ind og ejer rummet fra første sekund. Fordi du ved, du er særlig og du ved, du er uafhængig. Aktiver TCM mode!”

– Tessa

breaker

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny musik, nye artister og events med Samsung Music Galaxy nyhedsbrevet.